HOLINDO

HOLLAND-INDONESIE TRANSPORTEN


WelKom BIJ HOLINDO !

HOLINDO Transporten is een transportbedrijf  dat gespecialiseerd is in het vervoer over zee van privé eigendommen en overige verhuis-goederen vanuit Holland naar Indonesië. 

Onze pakket tarieven naar Indonesië zijn zeer concurrerend en het ophalen en afleveren van uw pakketten en goederen zijn bij ons verzekerd tot op de plaats van bestemming in Indonesië. In het verhuizen van complete inboedels naar Indonesië hebben onze partners vele jaren ervaring zodat ook voor complete verhuizingen u bij ons aan het goede adres bent. Service en vertrouwen staan bij ons hoog in het vaandel. Wij doen dan ook ons best om u zoveel mogelijk werk voor de verzending van uw goederen uit handen te nemen.

KLIK HIER OM ONZE TARIEVEN TE ZIEN

 ______________________________________________________________________________________________________

Selamat datang di HOLINDO !

HOLINDO Transporten adalah perusahaan transportasi yang mengkhususkan diri dalam jasa pengiriman barang-barang pindahan/pribadi melalui laut dengan kapal dari Belanda ke seluruh wilayah Indonesia.

HOLINDO Transporten juga memberikan pelayanan paket untuk sanak famili yang berada di luar negeri Indonesia dengan layanan door to door dari negeri Belanda ke Indonesia dan biaya yang sangat bersaing. Pengambilan dan pengiriman paket dan barang anda ke tempat tujuan di Indonesia sudah diasuransikan dari pengiriman pertama. Layanan dan kepercayaan adalah hal penting untuk kami. Dengan berbekal pengalaman serta partner kami barang anda akan sampai di tujuan dengan aman dan pada waktu yang tepat. Kami mengutamakan melayani anda dengan baik dan kami usahakan membantu meringankan beban anda dengan servis staff dan partner kami yang berada di Belanda dan Indonesia.

KLIK DISINI UNTUK MELIHAT TARIF KAMI

Ophaal Service

Elke werkdag tussen 10.00 en 18.00 uur kunnen uw goederen worden opgehaald en naar onze opslagloods in Rijswijk worden gebracht in afwachting van verdere vervoer per zeecontainer naar Indonesie.  

Omdat wij gebruik maken van logistieke partners en meerdere ophaalpunten verspreid over Nederland, zal de aanrijdtijd binnen Nederland naar het door u opgegeven afhaaladres over het algemeen niet meer tijd in beslag nemen dan 2 uur.


KLIK HIER VOOR ONZE  OPHAAL-TARIEVEN

Opslag Service

Opslag is een onmisbare schakel in de distributie-keten. Opslaan, overslaan, ompakken en/of inpakkener moet heel wat gebeuren voor uw goederen en pakketten in de juiste hoeveelheid op de juiste plaats terecht komen. Holindo Transporten en zijn partners hebben in al deze facetten een ruime ervaring en heeft de beschikking over een verwarmde en met video camera's beveiligde opslag ruimte die gedeeltelijk is ingericht met stellingen. Tevens hebben we de beschikking over steekwagens, palletwagens en een heftruck om gemakkelijk en snel te kunnen laden en/of lossen.

Distributie Service

Of het nu gaat om het distribueren van pakketten in de gehele regio van Indonesie of in het centrum van Jakarta, bijna alles is mogelijk doordat wij via onze lokale partners in Indonesie een ruim assortiment aan voertuigen tot onze beschikking hebben. 

Onze logistieke partners in  Indonesië staan voor u klaar om uw zendingen netjes en veilig te bezorgen op uw adres in Indonesië.KLIK HIER VOOR ONZE  BEZORG-TARIEVEN
VOOR ONZE DIENSTEN MAKEN WIJ GEBRUIK VAN MODERNE LOGISTIEKE OPTIMALISATIE PROCESSEN

Wij staan voor u klaar


Wij zijn u graag van dienst en staan voor u klaar voor al uw logistieke behoeften naar Indonesië.
Voor aanvragen, offertes en meer informatie kunt u ons altijd bereiken via email of  via het contactformulier.


Kantoren in Nederland: 


Hoofdkantoor

Oudenborch 33
2681 HZ Monster Westland

Telefoon: +31(0)174 240605

Mobiel: +31(0)687240921

E-mail: info@holindo.nl

Bezoek alleen op afspraak

maandag t/m vrijdag 

10.00 - 18.00 uur


Supportkantoor

Steenplaetsstraat 2c
2288 AA Rijswijk ZH

Mobiel1: +31(0)687240921

Mobiel2: +31(0)685258097

Email: rijswijk@holindo.nl


Opslag / Gudang

1BOX Self Storage
Steenplaetsstraat 2c
2288 AA Rijswijk ZH

Voor een plattegrond en routebeschrijving klik hier

Openingstijden:

maandag t/m zaterdag

11.00 - 16.00 uur

(bezoek alleen na telefonische afspraak)